Wij ontvangen u en uw gasten in ons Nest restaurant, uw culinair avontuur begint met een glaasje bubbels aan tafel. In het voorgerechtenbuffet serveren we seizoensprimeurs in glaasjes en bordjes, lokale en internationale delicatessen, verse salades, seizoenssoep en een warm gerecht “Taste of Ozzo”.
Als hoofdgerecht serveren de koks een seizoensgebonden vis- en vleesgerecht aan het buffet, een vegetarisch alternatief kan gevraagd worden. Als apotheose, een dessertbuffet met mini-dessertjes, taarten, verse fruitsalade en een chocoladefontein.
Deze formule is inclusief huiswijnen, tapbier, frisdranken, water en koffie/thee.
Voor de kinderen is een heerlijk kinderbuffet voorzien, alsook kinderanimatie in ons Toekanhuis. Het Toekanhuis is open:
Wat mag je verwachten?
Ontvangst met bubbels
Amuse aan tafel, Carpaccio van coquilles
Kids amuse: joepie stick
***
Delicatesse schotels:
Vitello Tonato I mizuna I Parmezaan I kappertjes
Gerookte vissoorten
Carpaccio van rund I rucola I kappertjes I zongedrooogde tomaat I Parmezaan
Burrata met tomaatsoorten I basilicum en pesto
Ceasar salade
Vers saladebuffet
Verrassing van de chef:
Mediterraanse gamba’s
Seizoenssoepje met zijn garnituur
Soep van het seizoen/Tomatensoep
Taste of Ozzo
Korean chicken met kimchee base
Assortiment sushi
Hoofdgerechten:
Zeebaars filet met geroosterde courgette hollandaisesaus, kruidenpuree
Kalfsentrecote I aardappel wedges I warme groenten
Slow cooked ribs
Stoofvlees met varkenswang
Girasoli met truffel
Kids Buffet:
Spaghetti bolognaise
Gepaneerde heekfilet en frietjes, tartaarsaus
Dessertenbuffet:
Mini-dessertjes, tiramisu, chocomousse, bavarois, mignardises, friandises
Taarten
Verse fruitsalade
Tiramisu
Chocolade fontein