Wij ontvangen u en uw gasten in ons Nest restaurant, uw culinair avontuur begint met een glaasje bubbels aan tafel. In het voorgerechtenbuffet serveren we seizoensprimeurs in glaasjes en bordjes, lokale en internationale delicatessen, verse salades, seizoenssoep en een warm gerecht “Taste of Ozzo”.
Als hoofdgerecht serveren de koks een seizoensgebonden vis- en vleesgerecht aan het buffet, een vegetarisch alternatief kan gevraagd worden. Als apotheose, een dessertbuffet met mini-dessertjes, taarten, verse fruitsalade en een chocoladefontein.
Deze formule is inclusief huiswijnen, tapbier, frisdranken, water en koffie/thee.
Voor de kinderen is een heerlijk kinderbuffet voorzien, alsook kinderanimatie in ons Toekanhuis. Het Toekanhuis is open:
Wat mag je verwachten?
Ontvangst met bubbels
Amuse aan tafel, Gazpacho met brunoise groenten
Kids amuse: Yakitori spiesje
***
Delicatesse schotels:
Vegan thai kip salade
Feta salade I pompoen I pijnboompitten
Gerookte vissoorten
Carpaccio van Rund
Garnalencocktail
Vers saladebuffet
Verrassing van de chef:
Tartaar van tonijn
Seizoenssoepje met zijn garnituur
Soep van het seizoen/Tomatensoep
Taste of Ozzo
Assortiment sushi
Dim sum assortiment
Hoofdgerechten:
Zalmfilet I puree I Mousseline saus
Rib eye I Kriel I rozemarijn jus
Gegrilde warme groenten
Asperges ‘Flamande’
Kids Buffet:
Vol au vent
Vis sticks en frietjes
Dessertenbuffet:
Mini-dessertjes, tiramisu, chocomousse, bavarois, mignardises, friandises
Taarten
Verse fruitsalade
Tiramisu
Chocolade fontein