Zaterdag 1 augustus 20u15 – The gentlemen

1 augustus 2020 20:15 - 23:00 Thirsty Toucan Zomerbar, Gentseweg 280, Beveren-Waas

Moon Gin @ The Movies – Thirsty Toucan Open Air Cinema 

Moon Gin & Thirsty Toucan Zomerbar presenteren: Moon Gin @ The Movies! Een open air cinemaconcept op het grasplein aan Van der Valk Hotel Beveren. Bij ons kan je genieten van de beste films onder de sterrenhemel. Er zijn zowel films voor volwassenen als voor de kids, er is voor ieder wat wils! Wij voorzien een stoeltje en ook word je aan tafel bediend met de heerlijkste snacks of andere verfrissende drankjes. Beleef een zalige zomeravond met jouw bubbel!

Over de film

De Amerikaanse expat Mickey (Matthew McConaughey) heeft in Londen een bijzonder winstgevend marihuana-imperium opgebouwd. Een imperium dat hij – volgens de laatste geruchten – van de hand wil doen, maar enkel aan de juiste koper. Kandidaten zijn er genoeg, al spelen ze het spel wel erg vuil… De Londense onderwereld ontploft in een kluwen van chantage, dubbel spel, samenzweringen en bloedvergieten.

 

Praktische info 

  • Prijs volwassene: € 11,50 incl. Moon Gin of Mocktail
  • Prijs kids (4 tot 16 jaar): € 7,50 incl. Tropico Limonade
  • Gelieve steeds op aangegeven tijd aanwezig te zijn
  • Bij slecht weer wordt uw ticket automatisch terugbetaald. Let op: deze terugbetaling is enkel geldig wanneer de organisator (Thirsty Toucan Zomerbar) de annulatie van de film heeft gecommuniceerd via hun sociale media kanalen.