Live Cooking Zondagavond 29/08
29 augustus 2021 18:30 - 21:30 Hotel Van der Valk
NU KAN JE OOK OP ZONDAGAVOND GENIETEN IN ONS LIVE COOKING RESTAURANT!
Wegens succes organiseren wij nu ook op zaterdagavond onze gekende Live Cooking formule! Door de huidige maatregelen ziet deze er wel nog even anders uit. Alle gerechten kunnen zelf gehaald worden aan het buffet, ons personeel staat met plezier klaar om u te bedienen. De andere gerechten zullen worden klaargezet op aparte bordjes om zelf weg te nemen. Het “all you can eat” concept blijft bestaan, je kan namelijk steeds bijhalen wat je maar wenst.
Op het menu
Wij werken elk seizoen met seizoensverse en lokale producten. In april en mei werken wij met asperges en aardbeien. In de zomer werken wij met mosselen- Uitgebreide saladebar met diverse salades en dressings.
- Voorgerechtenbuffet met onder andere een assortiment van gerookte vissoorten, carpaccio, keuze uit verschillende soorten charcuterie & brood, verse soepen,…
- Sushibuffet met het lekkerste dat onze OZZO Sushi & Oriental te bieden heeft.
- Keuze uit 3 verschillende wokken die onze koks ter plaatse bereiden. Je kan kiezen uit onze kip, rund of vegetarische versie.
- Het beste van het land en de zee live klaargemaakt op onze lavagrill
- Onze chefs roken de beste Rib eye en andere specialiteiten live vanuit de "Bolle Ben" smoker.
- Oosterse gerechten zoals bijvoorbeeld Oosterse salade, nasi en loempia’s.
- Voor zowel grote als kleine kinderen hebben wij een snackmuur vol lekkers.
- Warme gerechten zoals onder andere puree, rijst, frietjes, warme groentemengelingen, pastasoorten, huisbereide stoofpotjes, …
- Een dessertbuffet met fruit, allerlei taarten & zoveel meer!
Praktische info & reserveren
- Elke zondag van 18u30 tot 21u30. Inclusief ontvangst met cava en dranken (water, frisdranken, wijnen, bier, koffie & thee)
- € 48 p.p. - € 18,50 voor de kids
- Wij vragen u om de vooropgestelde maatregelen van social distancing & persoonlijke hygiëne op te volgen
- Maximum een gezelschap van 10 personen per tafel
- Onze keuken- en restaurantmedewerkers dragen een mondmasker uit hygiënisch oogpunt
- In ons Toekanhuis zijn volgende maatregelen van toepassing:
- Wij zorgen voor de opstart voor een complete reiniging en ontsmetting van de materialen en ruimtes;
- De regels van social distancing zijn niet van toepassing op spelende kinderen tot en met 12 jaar;
- Ouders worden niet toegelaten in het toekanhuis. Kinderen dienen afgezet te worden aan de ingang.
Type toegangskaart | Aantal. | Prijs | Winkelmandje |
---|---|---|---|
Live Cooking Zondagavond | 48€ | ||
Live Cooking Zondagavond | 18,50€ |